X

TARIEVEN

Wie betaalt de fysiotherapeut?

Sinds 1 juli 2008 heb je geen verwijzing meer nodig van de huisarts of specialist. Vanuit de basisverzekering worden behandelingen (deels) vergoed voor personen onder 18 jaar.

Ben je aanvullend verzekerd dan kunnen behandelingen fysiotherapie ook (deels) worden vergoed vanuit deze verzekering. Hoeveel behandelingen vergoed worden vanuit deze aanvullende verzekering, is verschillend.

Ik werk als fysiotherapeut zonder contracten met de zorgverzekeraars. Door de beperkende en tijdrovende maatregelen die voorgeschreven worden door de zorgverzekeraars, kan ik niet al mijn aandacht en tijd besteden aan een optimale begeleiding van mijn cliënten. Omdat ik geen concessies wil doen in de kwaliteit van mijn werk en om je een optimale behandeling te kunnen garanderen, heb ik voor deze opzet gekozen.

De rekening voor fysiotherapie stuur ik 1x per maand per mail en/of post toe. Je voldoet de betaling aan mij en vervolgens dien je de betaalde rekening in bij de zorgverzekeraar. Afhankelijk van de zorgverzekeraar en jouw polisvoorwaarden worden deze kosten aan je vergoed.

Vanaf 1 februari 2005 is de vrije-markt-werking van kracht binnen de fysiotherapie. Dit houdt in dat de fysiotherapeuten vrij zijn in het bepalen van hun eigen tarieven. Mijn tarieven vind je terug op de prijslijst.

Tarieven Fysiotherapie Bruno Treipl Den Haag, 2022:

Eerste onderzoek, intake en screening: € 37,50
Fysiotherapie zitting (30 minuten): € 47,50
Fysiotherapie zitting ( 45 minuten): € 70,00
Natuurgeneeskundige behandeling (30 minuten): € 60,00
Toeslag behandeling aan huis: € 14,50
Telefonisch consult: € 17,50
Niet nagekomen afspraak: € 37,50

Annuleren afspraak
Wordt een gemaakte afspraak niet 24 uur van te voren afgezegd, dan wordt deze in rekening gebracht.

Praktijkcodes Fysiotherapie Den Haag, Benoordenhout

AGB-code praktijk: 04-90333
AGB-code B. Treipl: 04-125067
CKR/KNGF Registratie nummer: 406459
Dry Needling Register