X

OVER MIJ

“Al in mijn tienerjaren was ik gefascineerd door de verscheidenheid van mensen en hoe zij zich bewegen. En wat hen beweegt. Tijdens mijn studie fysiotherapie kwam ik in aanraking met de “Methode Niek Brouw”. Dit veranderde mijn manier van denken en sindsdien richt ik me op de gehele, uniek bewegende mens.

In 1992 rondde ik mijn opleiding Fysiotherapie cum laude af. Hierna werkte ik onder meer in Zwitserland met diverse ijshockeyers van het Zwitserse nationale team. Daarnaast heb ik gewerkt in een fysiopraktijk en twee revalidatie centra voordat ik in 1996 met mijn eigen praktijk begon. Eerst in Zwitserland en vanaf 2000 in Den Haag, Nederland.

In al die jaren heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd èn gegeven. Door alle ervaringen ben ik als mens gegroeid en ben ik de breed georiënteerde therapeut geworden die ik nu ben.

Ik deed veel ervaring op bij mensen met sportblessures, bij kinderen met onverklaarbare problemen en bij mensen die al te lang met hun klacht ‘moeten leren leven’. Het begeleiden en coachen van pubers is inmiddels een tweede natuur geworden van mij. Regelmatig begeleid ik jongeren bij onder meer survival reizen in de Pyreneeën en bovendien ben ik vader van twee teenagers.

In mijn fysiotherapie praktijk in Den Haag, Benoordenhout, zet ik nu mijn ruim 20 jaar ervaring, kennis en kunde in om mijn patiënten meer ruimte te geven in lichaam en geest.”

Bruno Treipl

Bruno Treipl

fysiotherapeut